NGMI (Not Gonna Make It)

  • Door VVMA
  • 2 juni 2022
  • 0
  • 390 Views

Not Gonna Make It (11 juni – 11 september 2022) is een solotentoonstelling met videowerk van Alexandra Crouwers. Een indringende en wervelende show met video en geluid. Crouwers trekt je mee in sferen die verontrustend zijn. Tegelijkertijd brengt zij in een andere ruimte ontspanning, of is dat maar schijn?

Bedoelt Crouwers met de titel van haar tentoonstelling dat we het niet gaan redden in deze wereld? Gaan we uiteindelijk ten onder? Zijn we te traag in het onderkennen van bijvoorbeeld het ontzagwekkende klimaatprobleem? Denken we met z’n allen ‘het zal onze tijd wel duren’? Crouwers houdt zichzelf wakker en waakzaam en ze maakt de toeschouwer daar deelgenoot van. De drie ruimtes bij De.Groen hebben ieder een eigen signatuur en betekenis meegekregen.

Vijf jaar

De tentoonstelling wordt op 11 juni om 17.00 uur feestelijk geopend. En omdat Collectie De Groen deze maand bovendien vijf jaar bestaat is dat reden genoeg om samen met bezoekers te proosten. Nu voor het eerst met lekkere hapjes van Konijnenvoer, de nieuwe huisgenoot van De Groen.

Bits & Pieces

Naast haar eigen show presenteert Crouwers in de kluis een deel van haar verzameling NFT’s onder de titel Bits & Pieces. Zij is een pionier in verzamelen van NFT’s. Kunstenaars vanuit de hele wereld zijn in haar verzameling opgenomen. Met deze presentatie geeft Crouwers een inkijk in de wereld van de NFT’s.

Collectie De Groen is gevestigd aan de Weverstraat 40, 6811 EM Arnhem.