Huntenkunst weer in mei

  • Door VVMA
  • 8 april 2022
  • 0
  • 698 Views

Op 20, 21, 22 mei wordt de 28ste internationale kunstmanifestatie Huntenkunst gehouden (DRU-laan 2 Ulft). In dat weekend tonen ruim 250 kunstenaars uit diverse landen persoonlijk hun werk in een eigen unit. Het gaat om hedendaagse beeldende kunst. Het evenement wordt geroemd om de sfeer en kwaliteit. Alleen geballoteerde kunstenaars worden als deelnemer toegelaten. Er is een grote diversiteit aan technieken en stijlen te zien.

Elk jaar staat een land in de picture. Dit jaar vertegenwoordigen negen Estlandse kunstenaars hun land. Er is volop gelegenheid om kunstenaars te ontmoeten en over hun werk te praten. De manifestatie trekt jaarlijks veel bezoekers zowel uit binnen- als buitenland.

Op de website: www.huntenkunst.org staan de deelnemers voor de komende Huntenkunst vermeld. Er is bij de hal volop gelegenheid tot (gratis) parkeren. Ook bereikbaar met openbaar vervoer.

Huntenkunst vindt steeds in mei plaats. Jaarlijks bestaat de mogelijkheid om zich te laten balloteren. Aanmelden daartoe kan steeds tot 1 november. Volgend jaar staat de manifestatie gepland op 12, 13 en 14 mei 2023.