Arnhem in beeld, een fototentoonstelling van Theo Brink

  • Door VVMA
  • 1 augustus 2023
  • 0
  • 296 Views

Theo Brink (1954) is schrijver van het in 2019 uitgegeven boek ‘Arnhem uit de kunst’. Hij exposeert van 28 juli tot 28 september op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur met twintig grote foto’s in de Huiskamer en de van Goghzaal in wijkcentrum Bakermat.

Theo presenteert een kleine selectie uit honderden foto’s die hij de afgelopen jaren e van publieke kunst in Arnhem. Die foto’s heeft hij niet alleen gemaakt voor zijn eerdergenoemde boek, maar ook voor de kunst- en cultuurroutes die hij sinds 2020 samenstelt van de Arnhemse wijken. Inmiddels heeft hij al een stuk of 14 van deze routes gemaakt, waaronder die van de Burgemeesterswijk eind 2020, en vier nieuwe zijn in een vergevorderd stadium.

Brink, voormalig bestuurssecretaris van een Hogeschool, is een geboren Arnhemmer en besteedt vanaf zijn prepensioen medio 2017 bijna dagelijks wel enige uren aan zijn uit de hand gelopen hobby. Met enige regelmaat verschijnt hierover een artikel in de lokale pers en ook geeft hij hierover lezingen.

Klaas Gubbels, Sculptuur (2016), Amsterdamseweg, Arnhem
Video: Jos Zwaan, Wijkcentrum Bakermat

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *