Maidentrip 2023

  • Door VVMA
  • 14 augustus 2023
  • 0
  • 204 Views

Maidentrip is de overkoepelende titel voor vier solopresentaties bij Collectie De Groen van net afgestudeerde studenten van ArtEZ in Arnhem en de HKU in Utrecht. Het gaat hier om studenten van de afdeling vrije kunst. Ook dit jaar was het weer een plezier om de graduates van ArtEZ en de HKU te bezoeken. Een tocht langs deze jonge kunstenaars is een uitputtingsslag in positieve zin, niet alleen is er heel veel te zien maar ze hebben over het algemeen ook veel te vertellen over hun werk.

De nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en zo hier en daar worden je ogen geopend voor iets nieuws. Dat nieuwe hoeft niet speciaal een werk te zijn maar kan ook een gedachte of houding zijn van de jonge kunstenaar.

Collectie De Groen koos voor Ro Smit en Ajna Lörincz van ArtEZ (BEAR) en Sam Tromp en Caja Boogers van de HKU die met trots hun werk laten zien.

Maidentrip 2023 is van 19 augustus tot en met 26 november te zien bij Collectie De Groen, in twee etappes. Maidentrip 1&2 met Ajna Lörincz en Caja Boogers opent op zaterdag 19 augustus om 17 uur en Maidentrip 3&4 met Ro Smit en Sam Tromp op zaterdag 14 oktober om 17 uur.

×

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *