Concert  Aardlek #12

  • Door VVMA
  • 13 juni 2024
  • 0
  • 66 Views

Orkest De Ereprijs presenteert op 15 juni, tijdens de Dag van de Componist, in de tuin van Museum Arnhem het gratis concert Aardlek #12 met een première van componist Nicoline Soeter en onderzoeker William Voorberg als speciale gast

Programma

Nicoline Soeter – Organism (première)
Danny de Graan – Syntax Error
Rebecca Galian Castello – Giallo Jan (YCM 2024 laureaat)
Niko Schroeder – Ascending piece (YCM 2023 laureaat)
Orkest De Ereprijs onder leiding van Gregory Charette

Over Aardlek

De concertserie Aardlek van Orkest De Ereprijs verbindt actuele thema’s met nieuwe, in opdracht voor De Ereprijs geschreven, composities. Gasten uit verschillende disciplines (onder andere. filosofie, design, literatuur, poëzie en wetenschap) delen hun ideeën en vragen met het publiek en met de aanwezige componisten in een informele setting. Elke serie concerten heeft een bepaald thema dat door verschillende componisten vanuit hun eigen perspectief tot een compositie wordt verwerkt. Het thema voor concertseizoen 2023/2024 is Meer communicatie! Minder verbinding?.

Over William Voorberg

William Voorberg is een onderzoeker van Naturalis Biodiversity Center. Zijn werk richt zich vooral op de vraag hoe we biodiversiteit kunnen versterken op het boerenland. Dit doet hij bijvoorbeeld door inzichtelijk te maken op welke manieren natuur en biodiversiteit onderdeel zouden kunnen zijn van het agrarische business model. Hij heeft een achtergrond in co-design, governance en beleid.

Praktische informatie

Wanneer? Zaterdag 15 juni 2024, 15.30 … 16.30 uur
Waar? Tuin, Museum Arnhem
Kosten? Deelname is gratis.
Deelnemen? Je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *